Szalon etikett

Bejelentkezés előtt kérjük olvassa el az alábbiakat!

Minden tudásunkkal arra törekszünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk minőségi alapanyagokkal és a vendégekre való nagy odafigyeléssel, családias, barátságos légkörben. Kérjük, vegye figyelembe szalonunk etikettjét, hogy ezt mindenkinek biztosíthassuk.

1. Mindig egyeztessen időpontot, mert előzetes bejelentkezés alapján dolgozunk.

Ezzel szeretnénk elkerülni az esetleges hosszas várakozási időt.
Időpont egyeztetés telefonon vagy személyesen hétköznapokon nyitvatartási időben lehetséges.

2. Kérjük, érkezzen pontosan a megbeszélt időpontra.

Minőségi szolgáltatásaink meghatározott időt igényelnek, ezért, ha Ön késve érkezik, az Ön által igényelt szolgáltatás azon részét tudjuk csak elvégezni, amely belefér az Ön által foglalt intervallumba.

3. Időpont módosítási és lemondási feltételeink

Ha nem tud eljönni az előre foglalt időpontban, kérjük, hogy a lefoglalt időpont előtt minimum 24 órával (kizárólag munkanapokon) módosítsa vagy mondja le időpontját telefonon!
Amennyiben a lemondást elmulasztja, az Ön által igényelt szolgáltatás árának felét készenléti díjként a következő alkalommal ki kell fizetni.
Ha egymás után kétszer is előfordul, hogy Ön a megbeszélt időpontban lemondás nélkül nem jelenik meg, további időpont foglalásra nincs lehetősége.
Egy alkalommal eltekintünk a készenléti díj megfizetésétől, amennyiben betegség miatt kell az időpontot lemondania. A második lemondástól az Ön által igényelt szolgáltatás árának felét készenléti díjként a következő alkalommal ki kell fizetni, vagy bérlet használata esetén, abból levonásra kerül.

Köszönjük, hogy ezt megérti és tiszteletben tartja. Az időben le nem mondott szolgáltatás mástól veszi el a lehetőséget, nekünk pedig anyagi kárt okoz.

4. A szalonban vásárolt, a szalon szolgáltatásaira szóló ajándékutalványok a kiállítástól számított két hónapig, a bérletek három hónapig érvényesek.

Amennyiben ez alatt az idő alatt nem használja fel az utalványt vagy bérletet, érvényesség hosszabbítására nincs lehetőség.

Kérjük, csak abban az esetben foglaljon időpontot, ha üzletünk etikettjét elfogadja és betartja!

Megértését köszönjük! Szeretettel várjuk szalonunkban!

Szandra Szépségszalon - Budapest, 2018. június 1.